Viveca inleder nytt samarbete som föreläsare

Viveca inleder samarbete med Per Schlingmann AB. Tillsammans med Per Schlingmann AB har Viveca utvecklat en serie föreläsningar som riktas till organisationer och näringsliv. Initiativet bygger på ett nytt koncept för att utveckla föreläsningar som tagits fram av Per Schlingmann AB.

- För mig har det varit mycket värdefullt att samarbeta med personerna på Per Schlingmann AB för att utveckla dessa föreläsningar. Här har jag kunnat omvandla mina erfarenheter till kunskaper som jag tror är viktiga för både ledare och medarbetare, säger Viveca Sten.

- Min uppfattning är att alla kan lära av alla, säger Per Schlingmann. Inte minst har näringslivet mycket att lära av världen utanför. Därför är det så roligt med samarbetet med Viveca, jag är nämligen övertygad om att det finns tydliga kopplingar mellan ledarskap och författarskap. Det har varit ett mycket fruktbart samarbete där vi systematiskt arbetat med struktur och retorikstöd, scenframträdande och målgruppsanalys.

Viveca gick från att vara chefsjurist och ledamot av koncernledningen för Postnord till att bli en av Sveriges bäst säljande författare med nästan 3 miljoner sålda böcker. Tillsammans med tv-serien Morden i Sandhamn som baseras på hennes böcker har detta gett henne en publik på 30 miljoner personer världen över. Detta gör att Viveca har en unik bakgrund och vet vad som krävs för att lyckas både som ledare och författare. Hennes föreläsningar tar avstamp i dessa erfarenheter, från både näringsliv och författarskap, och har titlarna:

Expedition: Bestseller – en inspirationsföreläsning
Crime Novel Management – vad ledarskap kan lära av författarskap
Corporate Storytelling

För frågor, kontakta Elin Edelström: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

information som .pdf >>

i de lugnaste vatten 500
i den innersta kretsen 500
i grunden utan skuld 500
i natt aer du doed 500
i stundens hetta 500
i farans riktning 500
i maktens skugga 500
i sanningens namn 500
iskalla ögonblick
i fel sallskap