Skip to main content

Viveca har gått från att vara chefsjurist och ledamot av koncernledningen för Postnord till att bli en av Sveriges bäst säljande författare med över 9 miljoner sålda böcker. Tillsammans med tv-serien Morden i Sandhamn baserad på hennes böcker har detta gett henne en publik på över 90 miljoner personer världen över. Detta ger Viveca en unik bakgrund, hon vet vad som krävs för att lyckas både som ledare och författare.

Föreläsningar

Inspirations- och ledarskapsföreläsningar

bokas via kvinnligatalare.se
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
031-780 32 35

Föredrag

Författarföredrag

bokas via Författarcentrum Öst
Handläggare: Alf Kyhlén
Phone: 08-611 58 03
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Sagt om Crime Novel Management:

"Ledare behöver också kreativitet! Viveca har framgångsrikt använt sina erfarenheter som chefsjurist till att bli en av Sveriges internationella succéförfattare. Hon visar konkret hur ledarskapet kan utvecklas genom korsbefruktning med en annan värld – författarskapet – för att skapa mer framgångsrika och inkännande chefer. "

Svenska Dagbladet Läs artikel här som .pdf >

Crime novel management– Vad ledarskap kan lära av författarskap

Vad kan ledare lära sig av en succéförfattare som skriver om ond bråd död? Mycket, ska det visa sig under detta ca 45 minuter långa föredrag där Viveca personligt och inspirerande berättar hur dessa två världar kan korsbefrukta varandra. Viveca talar om vikten av att fånga sin publik, att våga misslyckas, och vad som krävs för att ständigt förnya sig.

Corporate Storytelling

Storytelling är det nya inom marknadsföring när företag vill skapa berättelser för att ladda sina varumärken och stärka sin företagskultur och gemensamma värderingar. Hör en av Sveriges äkta ”storytellers” berätta hur hon fångar sin publik med hjälp av ord, bilder, symboler och känslor. Viveca tar oss med in i författarens värld där allting handlar om att beröra läsaren. Låt dig inspireras av Viveca när hon talar om konsten att skapa trovärdiga och levande berättelser som länge lever kvar i människors sinne.

Förhandla med framgång

Förhandla med framgång är en praktiskt inriktad kurs i förhandlingsteknik för dig som arbetar med alla slags förhandlingar. Kursen erbjuder kraftfulla verktyg och spänner över hela förhandlingsprocessen - från förberedelser till genomförande. Vikten av rätt kommunikation och förhandlingsstrategi behandlas ingående samtidigt som du får konkreta råd och användbara tips.

Dessutom ingår praktiska moment i form av flera förhandlingsspel samt Viveca Stens egen bok "Förhandla i affärer".

Expedition: Bestseller

Följ med Viveca Sten på en inspirerande expedition där hon utforskar vad som egentligen krävs för att ta en idé till framgång. Hon tar avstamp i sin egen resa från chefsjurist till deckardrottning. Det här är 45 minuter packade med inspiration och konkreta råd kring personlig utveckling. En lektion i att misslyckanden inte behöver innebära ett steg bakåt utan istället en rörelse framåt, och om vilken roll tur och talang egentligen spelar för att lyckas.