Skip to main content
Säsong 3

I grunden utan skuld

Den tredje säsongen av "Morden i Sandhamn" är baseras på Vivecas bok "I grunden utan skuld". Medverkar gör bl a Alexandra Rapaport, Jakob Cedergren, Sandra Andreis och Martin Wallström samt Viveca själv i en liten cameoroll som caféföreståndare.

Några barn gör ett makabert fynd i skogen på Sandhamn, en plastpåse med en förruttnad arm. Kriminalinspektör Thomas Andreasson och hans kollega Mia Holmgren får hand om utredningen. Nora Linde, som känner till Sandhamn väl, hjälper dem med utredningen. De hittar kopplingar till en ung tjej som försvann ett år tidigare men ledtrådarna är få.

Episod 1
Några barn gör ett makabert fynd i skogen i Sandhamn, en plastpåse med en förruttnad arm. Kriminalinspektör Thomas Andreasson och hans kollega Mia hittar kopplingar till en ung tjej som försvann ett år tidigare men ledtrådarna är få.
Episod 2
När ytterligare en ung tjej försvinner och hennes cykel hittas på en klippa befarar många det värsta. Nora hittar ett spår, samtidigt får hon reda på att Thomas träffat sin ex-fru och hon låter sig uppvaktas av seglarläraren Magnus.
Episod 3
Alla frågar sig vem som slog ner Mia på båten och om det är kopplat till de andra kvinnornas försvinnande. Polisen hittar fler likdelar och det finns flera misstänkta som saknar alibi. Nora blir indragen på ett personligt plan.

Bilder från C More