Skip to main content
Säsong 9

Säsong 9

Svensk kriminalserie, baserad på Viveca Stens bästsäljande deckare. Stockholms skärgård är inte så fridfull som du tidigare trott. I takt med att vågorna slår mot klipporna kämpar åklagaren Nora Linde (Alexandra Rapaport) mot oanad ondska.

Episod 1: Nadia - del 1
Nora hittar en medvetslös kvinna på stranden under sin morgonjogg. Kvinnan, som heter Nadia, berättar att hon blivit utsatt för trafficking, men vägrar gå till polisen. Alexander blir iväglurad på en blind date.
Episod 2: Nadia - del 2
Den franska polisen visar stort intresse för den övergivna båten som har hittats utanför Sandhamn. En död man har spolats upp på stranden, och det visar sig vara en eftersökt person. Nadia reagerar med förskräckelse när Nora får besök.
Episod 3: Esther - del 1
Två skelett hittas i en jordkällare. Kvarlevorna visar sig tillhöra två ungdomar som försvann från ett konfirmationsläger för 30 år sedan. Nu kallas alla från den årskullen in på förhör; bland annat Nora, Henrik och GIsela.
Episod 4: Esther - del 2
Henrik minns att Esther grubblade väldigt mycket på vad bibeln verkligen stod för i förhållande till kärlek. Nora känner sig ledsen över alla gamla minnen som kommer fram i polisförhören, och Alexander tycker ut för att stötta henne.
Episod 5: Max - del 1
Precis när allt börjar se bra ut för Alexander och Nora dyker en mystisk man upp och börjar skugga dem. Han närmar sig till och med Tor på hans skola. Frågan är vad han vill? Pär biter tag i sitt första, helt egna, ärende.
Episod 6: Max - del 2
Nora är orolig för Alexander, som är försvunnen. Pär inser att hans fall är kopplat till två polisutredningar, och får hjälp av Valpen. Samtidigt tickar klockan ned på en tidsinställd bomb som hotar att förstöra allt.

Bilder från C More