Skip to main content
Säsong 4

I natt är du död

Den fjärde säsongen av "Morden i Sandhamn" är baseras på Vivecas bok "I natt är du död". Medverkar gör bl a Alexandra Rapaport, Jakob Cedergren, Sandra Andreis och Martin Wallström samt Viveca själv i en liten cameoroll som caféföreståndare.

Studenten Marcus Nielsen hittas död på Sandhamn och allt tyder på självmord. Men när kriminalinspektör Thomas Andreasson och Mia Holmgren från Nackapolisen kopplas in gör de flera upptäcker som pekar på att Marcus blev mördad. Nora Linde blir nyfiken och blir ofrivilligt indragen i fallet.

Episod 1
När studenten Marcus Nielsen hittas dör pekar allt på självmord men när kriminalinspektör Thomas Andreasson och hans kollega Mia Holmgren undersöker fallet börjar de misstänka att det rör sig om mord.
Episod 2
Thomas och Mia fortsätter utredningen kring Marcus död och upptäcker att han hade bokat in flera möten med före detta kustjägare. När ytterligare en kustjägare hittas mördad inser de att gärningsmannen är ute efter de som tog examen på 1980-talet.
Episod 3
Säsongsavslutning. Thomas och Mia försöker spåra alla kustjägare som dykt upp i utredningen. Samtidigt får de veta att befälet Cronwall är försvunnen och det visar sig att han ljugit, han hade träffat Marcus.

Bilder från C More