Skip to main content
Säsong 8

Säsong 8

Svensk kriminalserie, baserad på Viveca Stens bästsäljande deckare. Stockholms skärgård är inte så fridfull som du tidigare trott. I takt med att vågorna slår mot klipporna kämpar åklagaren Nora Linde (Alexandra Rapaport) mot oanad ondska.
Episod 1: Angelica - del 1
Alexander och Stenmark tar en inbrottstjuv på bar gärning, men han vägrar att prata förrän han fått träffa Nora. Han påstår sig nämligen veta vad som har hänt den försvunna Angelica, ett fall som är högaktuellt för Nora.
Episod 2: Angelica - del 2
Angelica hittas död på en byggarbetsplats och Stenmark för ett oväntat erkännande när polisen säkrar ett DNA-spår på fyndplatsen. Sylvester har bilder som binder Angelicas man Leo till mordet och väljer att sätta press på honom. 
Episod 3: Lili - del 1
När Sveriges mest kända golfspelare, Teo Skog, anmäler sin fru försvunnen ger Stenmark fallet högsta prioritet, men kan det vara så att Teo vet mer än han berättar? Nora blir uppvaktad av sitt ex, Jonas, som har dykkt upp igen.
Episod 4: Lili - del 2
Stenmark retar sig på att ALexander och Valpen vägrar lämna Teo ifred, men vittnesmålen är motstridiga. Nora dras närmare fallet då det visar sig att Lili är en gammal familjevän. Samtidigt fortsätter hon att han Jonas som oönskad gäst.
Episod 5: Olivia - del 1
LVU-hemmet är på utflykt när två av ungdomarna rymmer. En kille, Sebbe, stjäl en båt och man förutsätter att även hans vän Olivia är med. Sebbes eskapad får ett abrupt slut och först då står det klart att Olivia faktiskt är borta.
Episod 6: Olivia - del 2
Nathalie agerar desperat för att folk ska ta henne på allvar. Alexander hör nyheten på radio och reagerar direkt, utan att lyssna på Stenmarks order. Olivia saknas fortfarande och Pär börjar bli riktigt orolig.

Bilder från C More